Auto huren in Amsterdam

Auto huren in Amsterdam

Voor makkelijk en voordelig auto huren in Amsterdam kun je 7 dagen per week terecht bij Nedcars Autoverhuur. Ook voor een losse dag kun je bij ons snel en voordelig een auto huren, zelfs op zondag. Wij hebben altijd een zeer ruime keus aan personenauto´s. Van kleine compacte auto´s tot grote, ruime en luxe personenauto´s.

Auto huren per dag, week of langer

Een personenauto huren kan voor een dag, een weekend of zelfs een hele vakantie. Wij hebben altijd een ruime keuze van jonge, representatieve auto’s beschikbaar. Verhuur van kleine, zuinige stadsauto’s tot luxe mpv’s met 7 zitplaatsen vanaf onze locatie in Amsterdam of met behulp van onze shuttle service vanaf Schiphol. En natuurlijk ook op zondag open!

Auto huren vanaf Schiphol, uw hotels of uw eigen locatie

Kom je met een gezelschap aan op Schiphol Airport of logeer je in een hotel in Amsterdam? Informeer dan eens naar onze shuttle service, onze huur locatie ligt binnen 15 minuten van Schiphol. Ook bezorgen op je eigen locatie is mogelijk met een zakelijke account.

Op zoek naar nog meer ruimte? Kijk dan eens bij onze personenbussen. Grotere bagageruimte kan natuurlijk ook met onze bestelauto’s. Aanbiedingen en meer nieuws zijn te vinden op de homepage. Wij zijn aangesloten bij BOVAG.