Auto huren zomervakantie 2018

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig. Op onze aanbiedingen pagina kun je alle huidige aanbiedingen terugvinden.

Auto huren zomervakantie

Auto huren in de zomervakantie 2018

De eerste zomerse dagen hebben we al gehad en dan krijg je toch gewoon nóg meer zin in een lange mooie zomervakantie? En wat is er nu fijner dan zelf onbezorgd en comfortabel naar die prachtige vakantiebestemming rijden. Omdat wij allemaal autoliefhebbers zijn begrijpen we dat als geen ander. Daarom hebben wij weer een overzicht van de scherpste zomer tarieven 2018 voor je samengesteld. Auto huren zomervakantie begint bij Nedcars.

Huren zonder zorgen

We hebben extra voordelige tarieven voor onze huurauto’s samengesteld die aansluiten bij de meeste vakanties. Namelijk voor één, twee of zelfs drie weken heerlijk rijden. Uiteraard krijg je daarbij weer extra veel vrije kilometers (tot wel 4200 bij 3 weken). Ook het gebruik in het buitenland kost niets extra. Kom je onverhoopt toch met pech te staan, dan is pechhulp in het buitenland ook gratis geregeld.

Tour de France of rondje Duitsland met de huurauto

Ga je met meerdere mensen op pad dan is het huren van een auto niet alleen goedkoper, maar ook veel leuker. Kies voor de mooie Franse binnenwegen of een prachtige route langs de kust en maak van je reis echt vakantie. Wist je dat je dan ook nog eens veel meer ontspannen aankomt zonder alle stress van Schiphol? We hebben nagenoeg alle populaire vakantielanden in onze polis opgenomen, maar twijfel je, kijk dan even in de folder of bel even met de receptie.

Vrijblijvende offerte

Naast de ruime selectie huurauto’s, zoals de supervoordelige Opel Karl of onze prachtige luxe VIP personenbussen hebben we uiteraard nog veel meer moois. Ook zijn veel van onze huurauto’s uit te rusten met bv een trekhaak, dakdragers, navigatie, kinderzitjes en nog veel meer accessoires om van je vakantie de perfecte trip te maken. Via onze website worden automatisch de juiste tarieven getoond bij een huur langer dan 7 dagen. En omdat vakantie ons niet lang genoeg kan duren zijn deze tarieven geldig tot 31 december 2018. Wil je een vrijblijvende offerte of heb je vragen? Dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen (020-6881015) of mailen.

Download de folder Auto huren zomervakantie

Een overzicht van de beschikbare voertuigentypes en de voorwaarden vind je weer in onze folder: Nedcars Zomer Tarieven 2018

Zomer 2018

Auto huren zomervakantie 2018 was last modified: 11 oktober 2018 by Jeroen