Huurauto voor de zomer

Wat is er nu fijner dan zelf onbezorgd en comfortabel naar die prachtige vakantiebestemming rijden. Omdat wij allemaal autoliefhebbers zijn begrijpen we dat als geen ander. Daarom hebben wij weer een overzicht van de scherpste zomer tarieven voor je samengesteld. Auto huren zomervakantie begint bij Nedcars.

 

Onbeperkt vrije kilometers

We hebben extra voordelige tarieven voor onze huurauto’s samengesteld die aansluiten bij de mooiste vakanties. Vanaf 7 dagen huren krijg je van ons onbeperkt vrije kilometers. Al onze auto’s zijn zeer jong en perfect onderhouden. Mocht je toch eens een lekke band oplopen, dan is er uiteraard onze gratis 24/7 pechhulp.

Tour de France of rondje Duitsland met de huurauto

Ga je met meerdere mensen op pad dan is het huren van een auto niet alleen goedkoper, maar ook veel leuker. Kies voor de mooie Franse binnenwegen of een prachtige route langs de kust en maak van je reis echt vakantie. Wist je dat je dan ook nog eens veel meer ontspannen aankomt zonder alle stress van Schiphol? We hebben nagenoeg alle populaire vakantielanden in onze polis opgenomen, maar twijfel je, vraag het dan even na bij onze receptie.

Vrijblijvende offerte

Naast de ruime selectie huurauto’s, zoals de super voordelige Opel Karl of onze prachtige luxe VIP personenbussen hebben we uiteraard nog veel meer moois te huur. Ook zijn veel van onze huurauto’s uit te rusten met bv een trekhaak, dakdragers, navigatie, kinderzitjes en nog veel meer accessoires om van je vakantie de perfecte trip te maken.

Veel keuze

We hebben een zeer ruime selectie auto’s die we tegen deze extra voordelige “Summer special” tarieven kunnen aanbieden. Een overzicht vind je op de “onze vloot” pagina door het keuzevakje “zomeraanbieding” aan te zetten.

Overzicht “Summer Special Auto’s”

Wil je een vrijblijvende offerte of heb je vragen? Dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen (020-6881015) of mailen.

Aanbiedingen autoverhuur