Huurauto voor de zomer

Na ruim drie maanden binnen gezeten te hebben, zijn we het er allemaal over eens: we willen eropuit! Ontdek deze zomer de mooiste plekken in eigen land met een huurauto. Van het strand tot de heide en van stad tot dorp: een auto huren is de veiligste en makkelijkste manier om je deze zomervakantie te verplaatsen. Daarom hebben wij een mooie “staycation actie”, zodat jij ook nog eens voordelig op pad gaat. Huur snel je auto bij Nedcars en beleef een heerlijke zomervakantie!

Hollands glorie

Ben jij van plan om deze zomer in Nederland te blijven en nieuwe dingen te ontdekken in eigen land? Dan hebben wij de beste deal voor je. Een romantisch uitje naar het Noordwijkse strand om de zonsondergang te bekijken? Wij hebben de personenauto die je comfortabel naar de plaats van bestemming brengt. Ga je kamperen in de natuur en moet de tent mee? Huur een busje, zodat je alle benodigdheden gemakkelijk mee kunt nemen. Speciaal voor de zomervakantie verhuren we bij Nedcars al onze auto’s met een super voordelig weektarief en 100 kilometer vrij per dag, zodat je voordelig op weg gaat. Waar wacht je nog op? De paden op, de lanen in: huur je auto deze zomervakantie bij Nedcars en profiteer van deze  “staycation actie”.

Huurauto naar het buitenland

Wil jij deze zomer toch iets verder weg? Ook dan ben je bij Nedcars aan het juiste adres. Voor een kleine meerprijs huur jij je auto kilometervrij, zodat je onbezorgd op pad kunt. Onze goed onderhouden personenbussen en auto’s zorgen dat jij veilig op zomervakantie kunt. Krijg je onderweg toch pech? Dan kun je gebruik maken van onze pechhulp, die 24/7 beschikbaar is.

Wil je een vrijblijvende offerte of heb je vragen? Dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen (020-6881015) of mailen.

Aanbiedingen autoverhuur

Wij zijn aangesloten bij INQAR en Bovag