Auto huur

Auto huur

Voor auto huur in Amsterdam bent u bij Nedcars Autoverhuur aan het juiste adres. Wij hebben altijd een zeer ruime keus aan personenauto’s. Van kleine compacte auto’s tot grote, ruime en luxe personenauto’s. Een personenauto huren kan al voor een dagdeel, een weekend of zelfs een hele vakantie. Wij hebben altijd een ruime keuze van jonge, representatieve auto’s beschikbaar. Verhuur van kleine, zuinige stadsauto’s tot luxe mpv’s met 7 zitplaatsen vanaf onze locatie in Amsterdam of met behulp van onze shuttle service vanaf Schiphol. En natuurlijk ook op zondag open!

Auto huur vanaf Schiphol, uw hotel of vanaf uw kantoor

Komt u met een gezelschap aan op Schiphol Airport of logeert u in een hotel in Amsterdam? Informeer dan eens naar onze shuttle service, onze verhuur locatie ligt binnen 15 minuten van Schiphol. Ook bezorgen op uw eigen locatie is mogelijk met uw zakelijke account.

Op zoek naar nog meer ruimte? Kijk dan eens bij onze personenbussen. Grotere bagageruimte kan natuurlijk ook met onze bestelauto’s. Aanbiedingen en meer nieuws zijn te vinden op de homepage.