Elektrische auto huren in Amsterdam? Met gratis laadpas

Elektrische auto’s huren in Amsterdam

Een elektrische auto huren doe je voordeliger bij NedcarsSnel en veilig een goede elektrische auto huren? Bij Nedcars Autoverhuur & Shortlease helpen we je graag verder. Al meer dan 35 jaar bieden wij een ruime keus aan personenauto’s en bussen en daar voegen we nu ook elektrische voertuigen aan toe. Huur je een auto bij ons, dan kun je rekenen op persoonlijke aandacht en service. Wij zijn geen multinational, maar een kleinschalig autoverhuurbedrijf met echte aandacht voor onze klanten. Bij ons ben je geen nummertje, maar krijg je uitgebreid advies over het kiezen van de geschikte huurauto. Van maandag tot en met zondag staan wij klaar om je op weg te helpen.

Ruim assortiment huurauto’s

Bij Nedcars Autoverhuur & Shortlease huur je een kwalitatieve, goed onderhouden auto. Wij bieden een ruim assortiment aan de nieuwste modellen personenauto’s. Ga je de stad in en wil je milieubewust rijden? Dan kun je het best een elektrische auto huren of kies voor een kleine, zuinige stadsauto.

Op vakantie met meerdere personen? Ook dan hebben wij een ruime auto voor je, waar je veilig mee op weg gaat. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in personenbussen en bestelbussen. Een huurauto voor een dag, een weekend, maar ook zomervakantie of wintersport: wij helpen je met het huren van de juiste auto. Eenmaal onderweg kun je zorgeloos genieten van je huurauto, want onze pechhulp staat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om je te helpen. Ook in het buitenland!

De voordelen van Nedcars Autoverhuur op rij:

Auto huren Amsterdam
  • Grote vloot jonge auto’s
  • 24/7 pechhulp
  • Zondag geopend
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Direct persoonlijk contact

Een auto huren?

Wil je een auto huren? Kijk eens bij auto huren. Op zoek naar nog meer ruimte? Kijk dan eens bij onze personenbussen. Grotere bagageruimte kan natuurlijk ook met onze bestelauto’s. Aanbiedingen en meer nieuws zijn te vinden op de homepage.

Wij zijn aangesloten bij INQAR en Bovag