Klachten

stockxpertcom_id11773001_size0

Aandacht voor kwaliteit

Bij het huren van een auto komt veel kijken. Het reserveren, plannen en uitgeven van de auto en daarnaast kan het rijden in een huurauto zelf ook weer voor uitdagingen zorgen. Als Bovag autoverhuurbedrijf zijn wij ons er als geen ander van bewust dat het belangrijk is dat afspraken worden nagekomen en je als klant van ons een zekere kwaliteit en service mag verwachten. Helaas kan het ondanks al onze aandacht toch gebeuren dat je niet tevreden bent over ons of over onze producten.

Verbeteren

Gelukkig ontvangen wij zeer weinig klachten en de klachten die we ontvangen kunnen we ook nog nagenoeg altijd tot tevredenheid van de klant oplossen. Niet voor niets hebben wij zo veel klanten die al meer dan 30 jaar klant zijn. Daar werken wij hard voor en we proberen elke dag bij te leren om nog betere producten en diensten te kunnen leveren.

Toch een klacht?

Ben je onverhoopt toch niet helemaal tevreden dan horen wij dit heel graag. Zo kunnen we samen proberen alsnog een oplossing te vinden. Om te zorgen dat je klacht zo snel mogelijk opgepakt kan worden willen wij u vragen het onderstaande formulier in te vullen.of

Klachten was last modified: 8 november 2016 by Nedcars Autoverhuur