Niet tevreden? Laat het ons weten

Bij het huren van een auto komt veel kijken. Tijdens het reserveren, plannen en uitgeven van huurauto’s maar ook tijdens het rijden in een huurauto komen de nodige uitdagingen om de hoek kijken. Als Bovag autoverhuurbedrijf zijn wij ons er als geen ander van bewust dat het belangrijk is, dat afspraken worden nagekomen en je als klant van ons een zekere kwaliteit en service mag verwachten. Helaas kan het ondanks al onze aandacht toch gebeuren dat je niet tevreden bent over ons of over onze producten.

Verbeteren

Gelukkig ontvangen wij zeer weinig klachten en de klachten die we ontvangen kunnen we ook nog nagenoeg altijd tot volle tevredenheid van de klant oplossen. Niet voor niets hebben wij zo veel klanten die al meer dan 30 jaar klant zijn. Daar werken wij hard voor en we proberen elke dag bij te leren om nog betere producten en diensten te kunnen leveren.

Toch een klacht?

Ben je onverhoopt toch niet helemaal tevreden dan horen wij dit heel graag. Zo kunnen we samen proberen alsnog een oplossing te vinden. Om te zorgen dat je klacht zo snel mogelijk opgepakt kan worden willen wij je vragen de klacht per e-mail naar ons te sturen. Dat kan op het volgende adres: info@nedcars.nl