Koelwagen huren in Amsterdam

Koelwagen verhuur in Amsterdam

Exclusief voor onze zakelijke klanten hebben wij een aantal koel- en vrieswagens te huur. Als je jouw producten zo vers mogelijk op de plaats van bestemming wil krijgen, dan is een koelwagen huren de beste optie. Bij Nedcars Autoverhuur & Shortlease zijn we gespecialiseerd in de verhuur van bussen met koeling. Wij helpen je met onze jarenlange ervaring om te kiezen voor de juiste koelwagen.

Waarom een koelwagen huren bij Nedcars?

Wij bieden een ruim assortiment aan koelwagens. Onze bussen zijn voorzien van geavanceerde systemen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel koelen- als verwarmen. Daarnaast hebben wij ook koelwagens met nachtkoeling. Deze kunnen gemakkelijk ingezet worden als koelunit, wat ideaal is voor meerdaagse cateringklussen. Zo worden je producten ook ’s nachts gemakkelijk op de juiste temperatuur gehouden. Wij verzorgen ook de aansluitkabel waarmee je de koelwagen kunt aansluiten op 220v.

Met de koelwagens van Nedcars zit je altijd goed, zo kies je bij ons voor bussen met een verhoogd laadvermogen. Wij staan van maandag tot en met zondag voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en een mooie prijs. Nedcars Autoverhuur & Shortlease werkt al jaren samen met cateraars en leveranciers van versproducten en we denken graag met je mee. Wil je spullen vervoeren die niet per se gekoeld hoeven te worden? Dan is een bestelbus wellicht geschikter voor jou.

Andere voertuigen huren?

Geen gekoelde bagageruimte nodig? Kijk dan eens bij onze bestelauto’s. Of zoek je meer ruimte voor personen, dat vind je bij onze personenauto– en personenbus pagina’s. Aanbiedingen en meer nieuws zijn te vinden op de homepage.

Koelwagen huren

Wij zijn aangesloten bij INQAR en Bovag