Koelwagen huren

Koelwagen verhuur in Amsterdam

Als je je producten zo vers mogelijk op de plaats van bestemming wil krijgen, dan is een koelwagen huren de beste optie. Bij Nedcars Autoverhuur & Shortlease zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van bussen met koeling. Wij helpen je met onze jarenlange ervaring om te kiezen voor de juiste koelwagen.

Koelwagen huren met nachtkoeling

Wij bieden een ruim assortiment aan koelwagens. Onze bussen zijn voorzien van geavanceerde koelsystemen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel koelen- als verwarmen. Daarnaast hebben wij ook koelwagens met nachtkoeling. Deze kunnen gemakkelijk ingezet worden als koelunit, wat ideaal is voor meerdaagse cateringklussen. Zo worden je producten ook ’s nachts gemakkelijk op de juiste temperatuur gehouden. Een koelwagen huren met een verhoogd laadvermogen is geen probleem. Wij staan van maandag tot en met zondag voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en een mooie prijs. Nedcars Autoverhuur & Shortlease werkt al jaren samen met cateraars en leveranciers van versproducten en we denken graag met je mee.

Andere voertuigen huren?

Geen gekoelde bagageruimte nodig? Kijk dan eens bij onze bestelauto’s. Of zoek je meer ruimte voor personen, dat vind je bij onze personenauto– en personenbus pagina’s. Aanbiedingen en meer nieuws zijn te vinden op de homepage.

Koelwagen huren

Wij zijn aangesloten bij BOVAG en INQAR. Meer lezen over Nedcars kan ook op Facebook en Instagram