Nedcars Assistance: 24 uur per dag pechhulp

Ondanks onze jonge en goed onderhouden vloot kan het helaas toch eens gebeuren dat er in een huurauto een storing voorkomt. Om u snel weer op weg te helpen bieden wij een 24/7 hulp bij pech onderweg. Ook in het buitenland! Deze pechhulp wordt uitgevoerd door ANWB Wegenwacht.

Om gebruik te maken van deze pechhulp voor uw huurauto kunt u direct bellen met nummer: +31 20 – 688 1015. Daar krijgt u van ons direct de snelste weg naar de pechhulp.  

Wat wordt gedekt onder reguliere/standaard pechhulp?

De pechhulp omvat hulp bij pech met uw huurauto. Wanneer de pech ontstaan is door een fout of gebrek aan de auto zullen alle kosten voor ons zijn, wanneer een pechgeval is ontstaan door het toedoen van de klant zelf (denk hierbij aan: verkeerde brandstof tanken, waarschuwingslichten te lang aan laten staan, lekke band gereden enz…) zullen alle kosten doorbelast worden. De kosten van de pechhulp worden per pechgeval bekeken. De minimale kosten voor het inzetten van pechhulp bij een zelf veroorzaakt pechgeval is: € 180,-.

Wat moet ik doen bij pech?

Zorg ten eerste dat u veilig staat. Ga indien mogelijk achter de vangrail staan.

U kunt twee dingen doen afhankelijk van het tijdstip van het pechgeval. Valt dit binnen openingstijden dan u het best direct met ons contact opnemen via 020 – 688 1015 Wanneer wij van afstand kunnen helpen is dit gratis, wanneer wij de mogelijkheid hebben om u op locatie te helpen, dan zal dit altijd goedkoper zijn dan de pechhulpservice.

Valt het pechgeval buiten de openingstijden, dan belt u ook ons kantoor. Op de voicemail welkomstboodschap vindt u het juiste pechhulp telefoonnummer. Uiteraard vindt u dat nummer ook op de documentatie in het dashboardkastje van uw huurauto.

Wat moet ik doen bij een auto ongeluk of schade?

De beste tip in geval van schade of een ongeval is: ‘blijf rustig’. Schade is voor iedereen vervelend maar kan natuurlijk altijd ontstaan. In elk voertuig ligt een Europees schadeformulier, ligt deze niet in de auto kunt u deze altijd downloaden op: Europees schadeformulier

Kunt u niet verder rijden? Dan kunt u gebruik maken van onze pechhulp.

Pechhulp in het buitenland

In alle toegestane landen is pechhulp inbegrepen. Als de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden dan wordt er zelfs voor een vervangende auto gezorgd.

Bent u benieuwd naar onze auto’s? Kijk gerust eens op onze vloot pagina. Wij zijn aangesloten bij Bovag en INQAR

Nedcars Assistance hulp bij pech onderweg
Nedcars Assistance: ook in het buitenland hulp bij pech onderweg!