Over Nedcars

Over Nedcars

Specialist in autoverhuur in Amsterdam. Nedcars Autoverhuur is sinds 1985 specialist in zowel personenauto en personenbus als bestel- en vrachtwagen verhuur. Het bedrijf is gestart met een andere visie op autoverhuur. Jonge, goed onderhouden huurauto’s, een goede service en scherpe tarieven zijn de speerpunten. Hieronder vindt u nog meer informatie over Nedcars Autoverhuur.

Over Nedcars - Het verhuurteam van Nedcars Autoverhuur

Werken bij Nedcars Autoverhuur
Zoek je een leuke bijbaan voor naast je studie? Kijk op onze vacature pagina voor de openstaande vacatures.

Locatie

Ons verhuurkantoor is gevestigd op een unieke locatie in Amsterdam: dicht bij het centrum aan de Willem de Zwijgerlaan, met een authentieke sfeer. Zo staan onze huurauto’s altijd in de buurt zodat u nooit lang hoeft te wachten als u onverwacht een auto nodig heeft. Ook kunt u na gebruik uw huurauto weer makkelijk kwijt en kunt u, indien nodig, 24/7 uw huurauto terug brengen.

Bovag 3 sterren autoverhuurbedrijf

Nedcars Autoverhuur wordt iedereen jaar door de BOVAG gekeurd en dit jaar hebben wij weer het 3 sterren keurmerk uitgereikt gekregen. Dat wil zeggen dat een extern bedrijf heeft gekeken of onze voorwaarden netjes zijn, onze auto’s goed onderhouden, ons personeel is goed opgeleid etc. etc.

Autoverhuur en accessoireverhuur

Nedcars Autoverhuur heeft voor elke gelegenheid de juiste huurauto. Er is ruime keuze uit diverse modellen en uitvoeringen. Ook is er de mogelijkheid tot het meehuren van accessoires zoals bijvoorbeeld een Tomtom navigatiesysteem of een touw en blok en andere verhuis benodigdheden.