Personenbus huren in Amsterdam? Voordelig & Snel geregeld.

Personenbus verhuur vanuit Amsterdam of Schiphol

Wil je een personenbus of dubbelcabine huren? Wij hebben diverse types en uitvoeringen van de personenbus en dubbelcabine in onze verhuurvloot. Deze busjes, of taxibusjes zijn er al van 6 zitplaatsen en kun je ook als 9 persoons bus huren. Ook hebben wij o.a. een zeer luxe verlengde dubbelcabine personenbus te huur. Ook verschillende uitvoeringen van de verlengde en standaard personenbussen van Volkswagen en Toyota zijn bij ons te huur. En allemaal verrassend voordelig, met veel vrije kilometers.

Luxe of VIP personenbus huren

Wij hebben in onze vloot personenbussen ook de Exclusive uitvoering met onder andere lederen bekleding en privacy glass, voor het echte vip bus gevoel. Dat is nog eens luxe op vakantie gaan! Kom je met een gezelschap aan op Schiphol Airport of logeer je in een hotel in Amsterdam? Informeer dan eens naar onze shuttle service, want ook vanaf Schiphol kun je natuurlijk bij ons een 9-persoons bus huren.

Personenbus huren
Een 9-persoons personenbus huur je voordelig bij Nedcars

Andere auto huren

Minder zitplaatsen nodig? Dan kun je eens kijken op onze personenauto pagina. Of wellicht zoek je juist meer bagageruimte, kijk dan eens bij onze bestelauto’s. Daarnaast hebben wij ook nog koelauto’s in de vloot. Aanbiedingen en meer nieuws zijn te vinden op de homepage. Meer informatie over ons kun je ook vinden op de site van de BOVAG.

Wij zijn aangesloten bij INQAR en Bovag.