Private Shortlease

Privé Shortlease bij Nedcars Supershortlease: de perfecte oplossing voor privé gebruik huurauto’s

 • Haal- en brengservice
 • Na 1 maand per dag opzegbaar
 • Dagelijks nieuwe actieauto’s
 • Mogelijk al binnen 24 uur geleverd
 • Ruime keuze in ons wagenpark van maar liefst 1000 voertuigen
 • Dat je kiest voor een auto die bij jouw levensstijl past
 • Geen BKR registratie

Particuliere shortlease, bij Supershortlease zit je goed

Een paar weken naar de andere kant van heet land voor je werk, een tijdelijke baan waarvoor je een auto nodig hebt of je familieleden uit het buitenland van vervoer voorzien als ze komende zomer in Nederland verblijven. Een private shortlease auto nemen, biedt uitkomst wanneer je voor een korte tijd een auto nodig hebt. Shortlease voor particulieren is de ideale combinatie van flexibel huren en de voordelen van full-operational leasen. Supershortlease geeft je de vrijheid om te doen wat je moet doen, zolang het nodig is.

Bij een flexibel leven hoort een flexibele privé shortlease auto

Auto’s huren, maar dan op een andere manier. Een aantal jaar geleden merkten we dat er behoefte was aan flexibel, zorgeloos en voordelig leasen voor een korte periode. Vastzitten aan een langdurig contract terwijl je een auto maar een kortere periode nodig hebt, daar zit toch niemand op te wachten? De auto kunnen nemen wanneer je maar wilt, alleen of met gezelschap en in binnen- of buitenland, maar ook zelf kunnen kiezen wanneer jij je contract beëindigt. Een passende auto met simpele voorwaarden en na een maand niet maandelijks, maar dagelijks opzegbaar. Dat zijn de voordelen van shortlease voor particulieren.

Altijd een private shortlease auto die bij je past

Of je nu een stadsauto zoekt of een stationcar die de Alpen makkelijk aan kan, bij Supershortlease vind je altijd wat je zoekt. Van de compacte Peugeot 108 tot Ford Focus, en van Mini One tot Toyota Corolla TS hybride. Bovendien zijn de meeste auto’s in ons wagenpark nog geen jaar oud. Ook een automaat is geen probleem.

Vier je vrijheid: shortleasen als particulier

Al onze auto’s zijn compleet uitgerust en scherp geprijsd. Verzekering, wegenbelasting, rente, afschrijving, reparaties, onderhoud (inclusief gratis vervangend vervoer) en banden, alles behalve brandstof is bij privé shortlease inbegrepen. Lekker voorspelbaar met een vast maandbedrag, want je wil toch geen verrassingen achteraf?

 • Inclusief allriskverzekering, waar je ook heengaat (geen extra kosten)
 • Hoe langer je least, hoe goedkoper het bedrag per maand
 • Al binnen een dag je nieuwe, of zo goed als nieuwe, auto ter beschikking
 • Elke auto heeft airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, centrale vergrendeling met afstandsbediening, radio met bluetooth en USB-aansluiting en vaak ook standaard navigatie en cruise control
 • Rijden in Nederland en bijna heel Europa

Supershortlease brengt je verder

Ben je op zoek naar een bepaald type private shortlease auto? Heb je een speciale vraag over je private lease contract? of wil je gewoon een van onze medewerkers spreken? Geen probleem. Je kunt ons bereiken via 088 – 99 60 100 of stuur een mailtje naar info@supershortlease.nl.