Reviews

Reviews

Huren met service & kwaliteit

Bij Nedcars Autoverhuur proberen we altijd onze service te verbeteren en de kwaliteit van onze voertuigen en dienstverlening zo hoog mogelijk te houden. Daarom zijn we ook altijd benieuwd naar de meningen van onze klanten. Naast dat we na elke rental bij de klant informeren of alles naar wens is geweest proberen we ook de reviews op internet te lezen en er van te leren.

Autoverhuur reviews en beoordelingen

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Kijk dan eens op de volgende sites:

Google reviews:

Nedcars Autoverhuur B.V.
Reviewed from Google

4.8 out of 5 stars

Steffan Thomas
Steffan Thomas

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Nedcars is a super friendly, easy going, fair, reasonably priced car hire. The team will go out of their way to help you through the process. I was able to put down a deposit through my debit card here which many other, larger businesses would not allow. The experience was flawless, would suggest that everybody rented from Nedcars if you are in the Holland & Zuid Holland Area. Ciao

Rob Gilham
Rob Gilham

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Friendly, new, clean vehicles and no hidden charges or silly fuel schemes. Straight forward and very reasonable.

Es Blidaru
Es Blidaru

5 out of 5 stars

posted 7 months ago

Last weekend we had rented a car. The car was delivered neatly. It also drove well. Top communication with the company. We are very satisfied and really recommend this company, if you want to rent a car in Amsterdam or surroundings!


Facebook reviews:

Nedcars Autoverhuur & Shortlease
5.0
powered by Facebook
Maud Slabbers
Maud Slabbers
2018-09-08T09:43:17+0000
Top kwaliteit VW bus gehuurd én nog eens super schoon! Uitstekende service, alles volgens afspraak en de betrouwbare hulp die je nodig hebt. Onwijs tevreden en dus absoluut aan te raden. Tot de volgende keer!
Eva Yong
Eva Yong
2018-08-10T21:05:23+0000
Goede communicatie waardoor alles soepel verliep! Veel ruimte en auto van fijne kwaliteit!
Thirza Does
Thirza Does
2018-08-10T21:03:02+0000
Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en schone en ruime auto’s. Ontzettend tevreden!
Emma Branderhorst
Emma Branderhorst
2018-07-06T09:01:11+0000
Top service. En heel vriendelijk allemaal. Belangrijkste natuurlijk de auto: brandschoon en rijdt heerlijk. Onze Opel Karl reed ook mega zuinig, op een tank heen en weer naar Brugge. Sorry nog voor de jongen die ons hielp, voor de ruitenvloeistof die ik over je heen spoot. Huren hier die auto’s!!!
Ruben Andriesse
Ruben Andriesse
2018-02-19T17:44:35+0000
Top service, je wordt goed geholpen door spontane werknemers. Als je iets niet snapt nemen ze alle tijd om het even uit te leggen!
Joost Smit
Joost Smit
2017-01-31T14:41:11+0000
Linda Keijzer
Linda Keijzer
2016-12-18T18:21:20+0000
Klantvriendelijkheid top en super service zeker een aanrader als je een busje moet huren.
Jan Willem Bremmer
Jan Willem Bremmer
2016-12-05T10:05:18+0000
Geholpen door ene stijn. De polo heeft ons voor een keurige prijs van A naar B en weer teruggebracht! Dankjewel Nedcars!
Willem Kort
Willem Kort
2016-06-01T16:28:47+0000
Beste service van Amsterdam en hele nette prijzen.
Emily Van de Velde
Emily Van de Velde
2016-02-17T10:05:00+0000
Martijn Zandstra
Martijn Zandstra
2015-05-20T10:51:37+0000
Mandy M. Ten Hoope
Mandy M. Ten Hoope
2015-05-20T10:33:34+0000
Carlos Coke
Carlos Coke
2015-03-30T19:07:25+0000
F Ryder Peters
F Ryder Peters
2013-10-14T19:56:06+0000
Remi van der Reijnst
Remi van der Reijnst
2013-09-19T18:57:32+0000
Maaike van Dooren
Maaike van Dooren
2013-08-13T11:16:42+0000
Next Reviews

Huren.nl reviews:

Niet tevreden?

Ben je helaas toch niet zo over ons te spreken? Laat het ons dan a.u.b. weten, mogelijk kunnen we nog iets betekenen.

Reviews was last modified: 4 september 2018 by Nedcars Autoverhuur