Weekendje weg met een huurauto: voordeliger en makkelijk

Weekend autoverhuur, ook dat kan bij Nedcars

Zin in een weekendje weg, maar wilt u niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Dan is een huurauto de ideale oplossing. Veilig en comfortabel er even lekker op uit trekken kan nu nog voordeliger.

Weekendaanbieding personenbussen

Bij Nedcars kunt u ook in het weekend voor een losse dag een auto of een busje huren. Wij zijn zowel zaterdag als zondag geopend. Wilt u het hele weekend kunnen beschikken over een huurauto, dan hebben wij altijd scherpe tarieven voor het weekend. Zo krijgt u bij het huren van een personenbus zelfs 500 vrije kilometers voor het weekend.

Een weekend loopt van zaterdagochtend 08.00u tot maandagochtend 08.00u. Soms is een auto op vrijdagmiddag al beschikbaar, informeer even naar mogelijkheden en of dit zonder bijkomende kosten mogelijk is. Ook voor een lang weekend kunnen wij u helpen aan een scherp tarief.

Direct doorgaan met huren? Klik hier:

Start met huren

Geen toeslag voor weekendverhuur

Uiteraard kunt u bij ons zonder weekendtoeslag terecht voor het huren van een auto, personenbus of bestelwagen. Integendeel, wij geven zelfs extra vrije kilometers bij het reserveren van een weekend.

Tijdig reserveren is nodig, want steeds meer mensen weten ons ook in de weekeinden te vinden.

De voordelen op een rij

  • Corona-proof
  • Veel vrije kilometers
  • Terugbrengen wanneer het u uitkomt
  • Veel keus

Informeer bij onze receptie voor de beschikbaarheid op 020-6881015

Onze openingstijden vindt u hier: openingstijden