Huurauto met winterbanden

Huurauto met winterbanden

Wilt u een huurauto met winterbanden huren? Wij bieden op een groot aantal auto’s en diverse soorten bestelauto’s en personenbussen de mogelijkheid om winterbanden mee te huren. Deze banden kunt u niet alleen als optie bij uw wintersport auto huren, maar ook voor een weekend of zelfs een losse dag. Tijdig reserveren is wel aan te raden, want op=op.

Huurauto met winterbanden

Niet alleen een groot deel van onze personenauto’s kunnen voorzien worden van winterbanden, maar ook al onze personenbussen een flink deel van onze bestelauto’s hebben als optie het huren van winterbanden. De bestelauto’s uit de klassen VA, VC en VG zijn optioneel te voorzien van winterbanden.

Uiteraard zijn ook onze personenbussen te huur met winterbanden. Eén van de vele redenen waarom we al vele jaren personenbusjes verhuren die naar de verschillende wintersportplaatsen rijden en onze klanten altijd heel tevreden en veilig thuiskomen.

Wat zijn winterbanden?

Een winterband is een autoband die gemaakt is van een zachtere rubbersoort dan een doorsnee gewone gebruiksband (zomerband) en is speciaal geschikt voor rijden bij lagere temperaturen (onder 7°C). Het profiel van een winterband heeft zogenaamde lamellen waardoor het profiel beter ingrijpt op de ondergrond en zo een betere grip geeft bij winterse omstandigheden zoals sneeuw.

Winterbanden verplicht?

In steeds meer landen wordt het verplicht of veranderen verzekeringsvoorwaarden indien u geen winterbanden onder uw auto heeft bij winterse omstandigheden. Gaat u naar het buitenland of verwacht u in Nederland winters weer, neem dan het zekere voor het onzekere en laat winterbanden onder uw huurauto monteren. Op de Bovag winterpagina vindt u een actueel overzicht van de landen waar winterbanden verplicht zijn of geadviseerd worden.

Huurauto met winterbanden was last modified: 24 oktober 2017 by Nedcars Autoverhuur