9 persoons bus huren

Personenbus 9 zitplaatsen huren

Wij hebben diverse types en uitvoeringen van de 9 persoons bus te huur in onze verhuurvloot. Deze busjes, of taxibusjes kunt u als 9 persoons bus huren maar ze ook met 6 zitplaatsen te huur. Wij verhuren o.a. een zeer luxe verlengde dubbelcabine personenbus met lederen bekleding en privacy glass. Daarnaast  zijn er diverse types van de Volkswagen Kombi 9 zits personenbus en de Toyota Proace personenbus in standaard en in verlengde uitvoeringen te huur. En verrassend voordelig met veel vrije kilometers.

Luxe personenbus huren

Wij hebben in onze personenbussen huurvloot ook de Exclusive uitvoering met onder andere privacy glass en lederen bekleding te huur. Voor het echte vip bus gevoel. Dat is nog eens luxe op vakantie gaan! Wil je ook een 9 zits personenbus huren maar kom je met een gezelschap aan op Schiphol Airport of logeer je in een hotel in Amsterdam? Informeer dan eens naar onze shuttle service.

Kleine auto huren of bestelauto huren?

9 persoons bus huren

Minder zitplaatsen nodig? Dan kun je eens kijken op onze personenauto pagina. Of wellicht zoek je juist meer bagageruimte, kijk dan eens bij onze bestelauto’s. Daarnaast hebben wij ook nog koelauto’s in de vloot. Aanbiedingen en meer nieuws zijn te vinden op de homepage. Meer informatie over ons kun je ook vinden op de site van de BOVAG.