9 persoons bus huren

Personenbus huren

9-persoons bussen huur je het voordeligst bij Nedcars Autoverhuur & Shortlease. Op wintersport met de hele familie of op zomervakantie met je vrienden. Je kunt natuurlijk een personenauto huren, maar niets is zo gezellig als met de hele groep vrienden op pad. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je comfortabel en veilig naar je eindbestemming vertrekt, in een 9-persoons bus die aan jouw verwachtingen voldoet.

Voordelen van de 9 persoons bus

Wij hebben een ruim assortiment aan 9-persoons bussen. Moderne auto’s die ruim en comfortabel zijn, zodat jij met een gerust hart de weg op gaat. Een dagje uit in Nederland, een vakantie in het buitenland of een zakelijke trip? Een personenbus huren is de beste optie. Comfort is hierbij geen probleem. Zo verhuren wij 9-persoons bussen met luxe verlengde dubbelcabine, lederen bekleding en getinte ramen. Ook als je met minder mensen bent, kun je een bus huren: ze zijn ook met 6 zitplaatsen te huur. Onze personenbussen zijn niet alleen kwalitatief goed, maar ook nog eens heel voordelig te huren met veel vrije kilometers. Het huren van een 9-persoons bus is bij Nedcars Autoverhuur & Shortlease altijd veilig en betrouwbaar. Wij bieden, zoals je van ons gewend bent, 24/7 pechhulp in zowel binnen- als buitenland.

Kleine auto huren of bestelauto huren?

9 persoons bus huren

Minder zitplaatsen nodig? Dan kun je eens kijken op onze personenauto pagina. Of wellicht zoek je juist meer bagageruimte, kijk dan eens bij onze bestelauto’s. Daarnaast hebben wij ook nog koelauto’s in de vloot. Aanbiedingen en meer nieuws zijn te vinden op de homepage. Meer informatie over ons kun je ook vinden op de site van de BOVAG.

Wij zijn aangesloten bij INQAR en Bovag