Huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden - Nedcars Autoverhuur is aangesloten bij Bovag

Duur van de huur

Een huurdag is een kalenderdag en begint om 08:00 uur en duurt tot 08:00 uur de volgende ochtend.

Dagdelen (4-uurs tarief) alleen van maandag t/m vrijdag. De indeling van de dagdelen is van 08:00 – 12:00 uur, 12:00 – 16:00 en 16:00 – 08:00 de volgende ochtend.

Reserveren op autogroep

U reserveert altijd een auto uit een autogroep. Het is niet mogelijk om een specifiek merk of type auto te reserveren. U kunt wel een voorkeur aangeven en wij zullen ons uiterste best doen om u de auto van uw voorkeur te leveren. Wij behouden ons het recht voor om een andere auto uit de gereserveerde autogroep te leveren of een auto uit een hogere autogroep.

De huurauto de middag voor aanvang van de huur ophalen

Vaak is het mogelijk uw huurauto de middag voor aanvang van de huur al op te halen, zónder extra huurkosten. Belt u ’s middags voor aanvang van de huur even met ons verhuurkantoor om te horen of uw huurauto al binnen is. Er zijn echter nooit garanties dat u uw huurauto eerder kunt ophalen!

Borg en identificatie

– Personenauto’s: Cat. AA t/m P betaling van huur en borg alleen met Creditcard op naam van de huurder

– Personenbussen: betaling van borg alleen met Creditcard of PIN-pas op naam van de huurder

– Bestelauto’s: betaling van borg alleen met Creditcard of PIN-pas op naam van de huurder

Cash betalingen van de borg en/of huur zijn geheel niet mogelijk. Wij hebben geen kas.

De bij vertrek te betalen borg is gelijk aan het bedrag van het eigen risico plus de geschatte huursom en in het geval van een geheel afgekocht eigen risico een reservering voor brandstofkosten. Betaalpassen en creditcards dienen altijd op naam van de huurder te staan.

Huurder is voor personen- en bestelbussen minimaal 21 jaar oud en langer dan 1 jaar in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs. Voor personenauto’s is de huurder minimaal 25 jaar. Daarnaast vragen wij altijd om een geldig tweede identiteitsbewijs (paspoort of id-kaart).

Eigen risico bij schade en diefstal

Personenauto’s cat. AA t/m BO: € 600,00 per schadegeval. Na verlaging: € 0,00; premie per dag € 10.89 incl. BTW.

Personenauto’s cat. CCt/m DD, DW, DX en DZ: € 900,00 per schadegeval. Na verlaging: € 0,00; premie per dag € 10.89 incl. BTW.

Personenauto’s cat. DS en EQ: € 1000,00 per schadegeval. Na verlaging: € 0,00; premie per dag € 10.89 incl. BTW.

Personenauto’s cat. DG en P: € 1250,00 per schadegeval. Na verlaging: € 0,00; premie per dag € 10.89 incl. BTW.

Personenbussen cat. P6 t/m P93: € 750,00 per schadegeval. Na verlaging € 250,00; premie per dag € 9,00 incl. BTW.

Bestelauto’s cat. VA t/m VF: € 750,00 per schadegeval. Na verlaging € 250,00; premie per dag € 9,00 incl. BTW.

Bestelauto’s cat. VG: € 750,00 per schadegeval. Na verlaging € 250,00; premie per dag € 12,00 incl. BTW

De bedragen van het eigen risico voor en na verlaging voor bestuurders jonger dan 24 jaar worden verhoogd met € 200,00 voor alle personenauto’s en met € 250,00 voor alle bestelauto’s en personenbussen. Het is de huurder niet toegestaan de auto uit te lenen aan derden, schades in die gevallen komen geheel voor rekening van de huurder.

Voor bovenschades geldt altijd het hoge eigen risico. Voor de huurder die consument is, is dat maximaal    € 1500,00, zie ook artikel 11, lid 1 van de algemene voorwaarden voor de leden van de Bovag Verhuurbedrijven. Voor de huurder die niet consument is, is dat maximaal € 5000,00 zie ook artikel 10, lid 5 van de algemene voorwaarden voor de leden van de Bovag Verhuurbedrijven zakelijke markt. De persoonsgegevens van de huurder/bestuurder kunnen in het Autoverhuur Waarschuwingssysteem worden opgenomen in gevallen waarin de bepalingen van het verhuurcontract niet worden nagekomen. Zie ook artikel 19 van de algemene voorwaarden.

Landenbeperking

De huurauto’s van Nedcars Autoverhuur mogen uitsluitend in de volgende landen rijden:

Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Monaco, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Nedcars Autoverhuur kan verhuur weigeren zonder opgaaf van redenen.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten worden ontleend.

De algemene voorwaarden voor de leden van de Bovag Verhuurbedrijven zijn van toepassing op alle verhuringen. Voor zakelijke verhuringen zijn de algemene voorwaarden voor de leden van de Bovag Verhuurbedrijven zakelijke markt van toepassing.

last modified: 13 juni 2017 by Nedcars Autoverhuur