Busje huren Amsterdam?

Bestelbus verhuur vanuit Amsterdam

Ga je verhuizen, verbouwen of sta je wellicht op een beurs? Dan wil je het liefst een bestelbus huren om alles gemakkelijk op de juiste plek te krijgen. Bij Nedcars Autoverhuur & Shortlease hebben wij een ruim assortiment aan bestelwagens en de juiste kennis in huis om jou gemakkelijk op weg te helpen.  

  • Busjes te huur van koeriers auto tot grote bestelwagens met laadklep
  • Ook voor een dagdeel te huur
  • 7 dagen per week geopend
  • Flexibel ophalen en retourneren

Huur een bestelbus in Amsterdam

Bij Nedcars zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van bestelbussen. Onze ligging vlakbij het centrum van Amsterdam is ideaal voor verhuizingen binnen de stad, maar ook als je ergens anders in Nederland of in het buitenland moet zijn hebben wij de beste opties voor jou. In onze vloot hebben wij bestelwagens in alle soorten en maten: van een kleine koeriersauto tot een grote bestelbus met laadklep.

Wanneer je verswaren vervoert, is het handig om eens te kijken naar ons assortiment koelwagens. Wij staan zeven dagen per week klaar om je te voorzien van persoonlijk advies, zodat jij al je spullen gemakkelijk en veilig kunt vervoeren. Een bestelbus huren kan voor een dag, maar ook voor langere termijn. Uiteraard ben je ook 24/7 verzekerd van pechhulp

Ben je student en ga je bijvoorbeeld op kamers? Bij Nedcars profiteer je altijd van 10% korting! Bekijk ons ruime aanbod en huur vandaag nog voordelig de bestelbus die jij nodig hebt. Heb je niet zoveel ruimte nodig en wil je een gewone auto huren? Ook dan helpen we je graag verder.

Liever een personenbusje huren?

Op zoek naar wat meer ruimte voor personen? Kijk dan eens bij onze personenbussen. Die kunt u als 6 en 9 persoons bus huren uitvoeringen. Iets minder grote auto’s vindt u bij de personenauto’s. Natuurlijk kunt u bij ons ook een koelwagen hurenAanbiedingen en meer nieuws zijn te vinden op de homepage.

Wij zijn aangesloten bij INQAR en Bovag

Bestelbus huren Amsterdam