Voordelig grote meubelbak huren

Meubelbak huren

Voordelig een meubelbak huren in Amsterdam kan natuurlijk vlot en vertrouwd bij Nedcars Autoverhuur. Wij hebben voor al uw klussen de juiste bedrijfsauto te huur. Een meubelbak is een grote bestelwagen die door de speciale opbouw en afmetingen bij uitstek geschikt is voor het vervoer van meubels. Deze bakwagens kunnen veel volume vervoeren en door het relatief lage laadvermogen zijn ze toch geschikt voor het B rijbwijs.

Bij Nedcars kunt u ook gewoon op zondag een bedrijfswagen huren vanaf onze locatie in Amsterdam. Wij hebben altijd diverse soorten busjes, bakwagens, koelwagens en bestelauto’s te huur.

Meubelbak huren in Amsterdam

Zo kunt u van een kleine koeriersauto tot een VW Transporter bedrijfsauto huren en van een bestelbus met laadklep tot een grote meubelbak huren. Natuurlijk hebben wij ook koelwagens in de vloot en al onze busjes zijn geschikt voor rijbewijs B. Op weekdagen ook te huur per dagdeel.

Meubelbak met winterbanden

Veel van onze bestelwagens kunnen met winterbanden worden gehuurd. Ook de modellen van de categorie meubelbak zijn te huur met laadklep. Reserveer tijdig, want op=op.