Parkeren huurauto’s

Je hebt zojuist je huurauto van ons in ontvangst genomen. Hartelijk dank dat je voor ons hebt gekozen. Graag vragen wij nog even je aandacht voor het volgende:

De huurauto buiten openingstijden terug brengen

Indien je na sluitingstijd de huurauto terug wil brengen dan kan dat. Je kunt parkeren op onze parkeerplaatsen op de Willem de Zwijgerlaan 300. Op het onderstaande kaartje kun je zien waar deze parkeerplaatsen gelegen zijn. Parkeren gaat op basis van beschikbaarheid: wanneer ons terrein vol is, dien je ergens anders in de omgeving van ons verhuurkantoor te parkeren, of de huurauto in te leveren wanneer ons kantoor weer geopend is. De kosten voor betaald parkeren tot middernacht zijn altijd voor rekening van de huurder.

Betaald parkeren

Op alle openbare parkeerplaatsen gelden voor jou de normale regels voor betaald parkeren. In ons gebied (BOS 1.1) is het betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur ‘s morgens tot middernacht. Parkeerboetes zijn ten alle tijden (óók wanneer je de huurauto buiten openingstijden terug heeft gebracht) voor rekening van de huurder en worden door ons vermeerderd met administratiekosten.

Sleutelbox

De sleutel van de huurauto kun je achterlaten in de sleutelbox in de voordeur van ons verhuurkantoor op de Karel Doormanstraat 105 E, zoals aangegeven op onderstaand kaartje. Draai de rol van het sleutelsysteem a.u.b. goed door en controleer of de rol leeg is zodat de sleutel veilig in de kluis ligt.

Let op! Wij zullen je nooit vragen om de sleutel ergens anders dan in de getoonde kluis achter te laten. Als zich een verdachte situatie voordoet, houd de sleutel dan veilig bij je en neem contact met ons op. Indien je vragen hebt kun je ons tijdens openingstijden bereiken op 020-6881015.

Parkeren bij Nedcars Autoverhuur
Sleutelbox Nedcars