Parkeren

Nedcars Autoverhuur Parkeerinformatie

U heeft zojuist uw huurauto van ons in ontvangst genomen. Hartelijk dank dat u voor ons heeft gekozen. Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Uw huurauto buiten openingstijden terug brengen

Indien u na sluitingstijd uw huurauto terug wil brengen dan kan dat. U kunt parkeren op onze parkeerplaatsen op de Willem de Zwijgerlaan 300. Op het onderstaande kaartje kunt u zien waar deze parkeerplaatsen gelegen zijn. Parkeren gaat op basis van beschikbaarheid: wanneer ons terrein vol is, dient u ergens anders in de omgeving van ons verhuurkantoor te parkeren, of uw huurauto in te leveren wanneer ons kantoor weer geopend is. De kosten voor betaald parkeren tot middernacht zijn altijd voor rekening van de huurder.

Betaald parkeren

Op alle openbare parkeerplaatsen gelden voor u de normale regels voor betaald parkeren. In ons gebied (BOS 1.1) is het betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur ‘s morgens tot middernacht. Parkeerboetes zijn te alle tijden (óók wanner u de huurauto buiten openingstijden terug heeft gebracht) voor rekening van de huurder en worden door ons vermeerderd met administratiekosten.

Sleutelbox

De sleutel van de huurauto kunt u achterlaten in de sleutelbox in de  voordeur van ons verhuurkantoor op de Willem de Zwijgerlaan 331, zoals aangegeven op onderstaand kaartje. Draai de rol van het sleutelsysteem a.u.b. goed door en controleer of de rol leeg is zodat de sleutel veilig in de kluis ligt.

Let op! Wij zullen u nooit vragen om de sleutel ergens anders dan in de getoonde kluis achter te laten. Als zich een verdachte situatie voordoet, houd de sleutel dan veilig bij u en neem contact met ons op. Indien u vragen heeft kunt u ons tijdens openingstijden bereiken op 020-6881015.