VIP bus – luxe personenbus huren in Amsterdam

VIP bus huren

VIP Bus hurenMet veel personen op reis en wil je een VIP bus huren? Wij hebben diverse uitvoeringen van de personenbus in onze verhuurvloot, waaronder een luxe en zeer representatieve VIP Exclusive personenbus. Deze VIP bus is te huur in diverse uitvoeringen met o.a. 6 of 9 zitplaatsen. Onze VIP bussen zijn uiteraard voorzien van airconditioning, lederen bekleding en privacy glass. De bussen worden in verlengde uitvoering geleverd, waardoor er naast veel zitruimte ook extra bagageruimte beschikbaar is. En dit alles verrassend voordelig met veel vrije kilometers.

Luxe personenbus huren

Dat is nog eens luxe op vakantie gaan! Kom je met een gezelschap aan op Schiphol Airport of logeer je in een hotel in Amsterdam? Informeer dan eens naar onze shuttle service.

Andere auto huren

Minder zitplaatsen nodig? Dan kunt u eens kijken op onze personenauto pagina. Of wellicht zoek je juist meer bagageruimte, kijk dan eens bij onze bestelauto’s. Daarnaast hebben wij ook nog koelauto’s in de vloot. Aanbiedingen en meer nieuws zijn te vinden op de homepage. Wij zijn aangesloten bij BOVAG en INQAR