Zakelijk huren en shortlease

Nedcars Autoverhuur is al sinds 1985 specialist in de zakelijke autoverhuur. Met tientallen vaste klanten onder de dealerbedrijven in de wijde omgeving. En dat specialisme merkbaar aan onze scherpe tarieven, bijzonder snelle levering (vaak binnen 30 minuten) en flexibele facturatie. Daarnaast leveren wij allerlei services aan onze zakelijke klanten zoals snelle bezorging van de huurauto, huren op factuur, facturatie via ROB-net en huren dmv automatisch incasso.

Zakelijke autoverhuur, shortlease en voorloop auto’s

Wilt u uw wagenpark uitbreiden met een lease of shortlease auto en heeft u meteen een voorloopauto nodig dan is die bij ons snel en eenvoudig te huren. Uiteraard kunnen we de auto bij u op locatie afleveren. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere voertuigen van uiteenlopende types te huren of leasen. Waarbij de looptijd kan variëren van bijvoorbeeld een dag, een shortlease van een maand of een lease van jaren.

Vervangend vervoer huren

Naast shortlease leveren wij ook voor veel leasemaatschappijen en dealerbedrijven de vervangende en voorloop auto’s. Wist u bijvoorbeeld dat wij al jaren vervangende vervoer regelen voor tientallen grote merkdealers in Amsterdam, Badhoevedorp en Zaanstad. Gaat uw leaseauto binnenkort voor een onderhoudsbeurt naar de dealer? Goede kans dat u een vervangende auto van Nedcars Autoverhuur meekrijgt.

Flexibele facturatie via ROB-net

Onze zakelijke verhuur verloopt vaak met betaling op rekening, maar uiteraard leveren wij aan de leasemaatschappijen en dealerbedrijven veel auto’s die gefactureerd worden via ROB-net. Dit flexibele systeem zorgt voor onze klanten voor een zorgeloze afwikkeling van de rental zonder verder omkijken.

Vrijblijvende offerte

Kom eens langs of bel ons eens voor een vrijblijvende prijsopgave voor uw specifieke wensenpakket of de mogelijkheden die wij bieden.

Bekijk gerust eens onze vloot, maar daarnaast kunnen wij ook vele andere auto’s op aanvraag leveren. En wij zijn natuurlijk ook bij de belangenvereniging BOVAG aangesloten, wel zo’n veilig gevoel.